HISTORIE

Oprichter van Draaijer Turbo Service is Rogier Draaijer. Hij had ruim 17 jaar ervaring in de turbobranche, toen hij besloot samen met Leon van der Horst het bedrijf op te richten. Dat gebeurde in oktober 2010. Beiden zijn ervan overtuigd dat klanten beter kunnen worden bediend dan het tot dan toe in de markt het geval is. Die overtuiging is groter dan het risico dat ze als nieuwe ondernemers nemen door alle zekerheden overboord te gooien. 

Het begint in een kleine bedrijfsunit, maar al in 2011 wordt het eerste bedrijfspand in Dordrecht betrokken. Samen met de beste voormalige collega’s krijgt het bedrijf door de andere aanpak turbokracht voor een flinke groei. Al die mensen uit het begin werken er nog steeds met veel plezier. Ivo Draaijer, de broer van Rogier, komt later bij het team en blijkt uit hetzelfde hout gesneden. 

Een prettige afwijking

Ze hebben namelijk allemaal een prettige afwijking; de techniek van de turbocharger interesseert hen mateloos en ze willen niets liever dan alle mogelijke schades repareren. Het bedrijf groeit in de loop van de jaren steeds verder, qua medewerkers, bedrijfsoppervlak en werkgebied. Dat laatste bestrijkt inmiddels de hele wereld. Sinds enkele jaren kent Draaijer Turbo Service ook een vestiging in Spanje.