TURBo EXPERTISE AROUND THE CLOCK, AROUND THE WORLD

24/7 service is our mission

TURBO EXPERTISE
AROUND THE CLOCK,
AROUND THE WORLD

24/7 service is our mission

Turbochargers blijven draaien met
Draaijer Turbo Service

We zijn een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en reviseren van turbochargers. Daarnaast zijn we de grootste voorraadhouder van alle mogelijke onderdelen, nieuw en gereviseerd. Onze insteek is; repareren of reviseren als het kan, nieuw leveren als het moet. Dit vormt, samen met de enorme flexibiliteit van onze binnen- en buitendienst, de basis van ons succes.

Door slijtagedelen te vervangen, functioneert een turbocharger weer als nieuw en met dezelfde garantie. Maar wel tegen lagere kosten. Turbochargers blijven draaien met Draaijer Turbo Service, dus de keuze is snel gemaakt. Vandaar dat we ons werk overal in de wereld mogen uitvoeren. Dat doen we zelf vanuit onze vestigingen in Nederland en Spanje, of via onze vaste partners in ons wereldwijde netwerk.

Wij werken voor de volgende branches

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

SERVICE MET RESPECT

Reparatie, revisie en onderhoud doen wij voor alle merken en typen turbochargers. De service gaat ver en met respect. Kijk maar naar onze buitendienst; de Field Service. Als we aan boord komen, melden we ons eerst aan. We werken netjes en zorgen dat na het werk alles er weer keurig uitziet.

Onze aanpak

De aanpak van Draaijer Turbo Service is repareren in nauw overleg met de klant. Uitgangspunt is niet wat wij eraan kunnen verdienen, maar hoe de klant het best en op zijn voordeligst is geholpen. Om niets aan het toeval over te laten, doen we alles in eigen beheer.

Adres

Zernikestraat 25
3316 BZ Dordrecht

Openingstijden

08:30 - 17.00
Maandag - vrijdag

Contact

Tel: +31 78 617 19 17
Email: info@draaijerturboservice.nl